0
Hangi takımın kazanacağını ya da beraberlik durumunu tahmin etmeye dayanır. Spor Toto oyununda olduğu gibi üç adet seçim türü vardır. 

1: Ev sahibi takım kazanır demektir 
X: Maç berabere bitecek demektir. 
2: Misafir takım maçı kazanır demektir. 

Maç sonucu oyunu genellikle 3 veya 4 maçı aynı kupona koymanız şartıyla oynanır. Özel durumlarda 2 veya tek maç seçerek de oynayabilirsiniz. Maç listesinde çeşitli renkteki kareler içinde 1-2-3-4 gibi rakamlar vardır. Bu rakamlar, yanında yer aldığı maçın bulunduğu bir kuponun oynanabilmesi için, o kuponda en az kaç maç olması gerektiğini gösterir. 

Örneğin; kuponunuza eklediğiniz bir maçın yanında mavi kare içinde 4 rakamını görüyorsanız, aynı kupona en az 3 maç daha koymanız mecburidir anlamına gelir. Zaten 4'ten az maç eklerseniz sistem sizi uyaracaktır. 

Maç listesinde ev sahibi takım ilk sırada olandır. Tireden sonraki takım ise misafir takımdır. 
Örneğin, (Galatasaray - Fenerbahçe) maçında ev sahibi takım Galatasaray'dır. Misafir takım ise Fenerbahçe. Bu durumda 1 ile temsil edilen seçenek Galatasaray'ın galibiyetini, 2 ile temsil edilen seçenek ise Fenerbahçe'nin galibiyetini seçtiğinizi gösterir. X ise maçın berabere biteceğini tahmin etmek için kullanılır.

Yorum Gönder

 
Top